Levyarvio

Nightwish: From Wishes To Eternity - Live

****1/2
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
Tähdet:  Muista, että keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: ****1/2

Nimetön kommentoi 15.10.2004:
Pisteet: *****
Nightwish rules, itse olin tuolla keikalla ja meno oli mahtava, The rasmus on teinip*askaa
Nimetön kommentoi 25.10.2004:
Pisteet: *****
Livelevy on onnistunut ja se sisältää parhaita biisejä yhtyeeltä. Itse omistan myös dvd:n tältä keikalta ja se jos mikä on hienoa katsoa. Änitys on onnistunut hyvin ja varsinkin Dead boy´s poem on mahtava livenä. Hyvin onnistunut kokniasuus tämä levy. Hyvä Nightwish.
FrozenMoon kommentoi 10.03.2006:
Pisteet: ****-
Tarja Turunen ja pojat ovat tehneet näihin aikoihin ja tätä ennen mainiota suomalaista symphonista metalli musiikkia. Oncea aikaisemmat albumit ovat tykittäneet alusta loppuun. From Wishes To Eternity kulkee samalla tasolla livetaltioinneissa kuin Children Of Bodomin Tokyo Warhearts. Yhtye soittaa mainiosti ja soundipuolella ei näy ongelmia juurikaan. Yleisö pääsee kuuluvasti mukaan kappaleiden kulkuun, mikä tuo paljon mukaansatempaavaisuutta live kokonaisuuteen. Nightwish on Suomiheavymetallin kuulluin nimi Suomessa, että melkeinpä koko maailmalla. Ulkomaankeikkojen vuoksi yhtye on tullut kuulluksi maailmalla.
From Wishes To Eternity livetaltiointina on yksi Suomen parhaimpia. Kappalevalinnat ovat todella mainiot ja kappaleiden kuuluvuus on komea. Olisi ollut kiva olla huutamassa Kinslayeria tai The Pharaoh Sails To Orionia, mutta olin tuolloin 10-11 vuotias.
Vaikka se oikea Nightwish on menetetty, niin vanhat ajat tulevat pysymään Suomimetallin historiassa. Oceanborn on Suomimetallin merkkiteoksia, eikä sitä saa jättää mainitsematta. Jos jää mainitsematta, siitä seuraa kuolemantuomio. No ei. Kuuluu kuitenkin mainita Oceanborn, jos pitää Suomalaisesta metalli musiikista.
Artistihaku
Artisti

Nightwish

Levyarviot

Livearviot