DVD

Alcatrazz: Live in Japan 1984 - The complete edition

02.10.2018Myöhemmin kuultavat Rainbow-viisut All Night Long ja Lost in Hollywood menevät sentään paremmin puikkoihin vokaalien osalta. Asiaan ovat taatusti vaikuttaneet myös Bonnetin taukojuomat, joita on nähtävästi kulunut jokunen lasi. Herra tuntuukin olevan loppukeikasta jo melko liikuttuneessa tilassa, loikkiessaan ja pomppiessaan pitkin lavaa kuin mikäkin lenkkeilijäguru. Muistelmissaanhan Malmsteen on nimennyt juuri ryyppäämisen ja hölmön lavaesiintymisen olleen niitä tekijöitä, joiden takia hän lähti lätkimään bändistä. Ja nähdyn sekä kuullun perusteella näillä syillä oli ihan perusteita.

Setin päätökseksi kiskaistaan vielä Eddie Cochranin rock’n’roll klassikko Something Else, joka menee juuri sopivissa määrin överiksi. Jopa Bonnetin kohdalla. Halailua, yleisölle vilkuttelua ja jo parin viikon päästä remmissä olikin sitten seuraava kitaristi, eli Steve Vai.

Live in Japan 1984 – Complete Edition on saatavissa useissa eri formaateissa. Täydellistä ja perinteistä audiokokemusta halajaville kolmen vinyylilevyn paketti lienee se rakkain. Jos taas haluat nauttia keikan kuvan kera, niin tupla CD:n kylkeen on saatavissa niin Blu-ray kuin DVD:kin, ja BD:n kohdalla ääniraita on tietysti jykevin mahdollinen. Tätä kelpasikin luukuttaa kotiteatterissa, naapureiden iloksi ja riemuksi.

Mika Roth
Lukukertoja: 4860
Facebook
Artistihaku
Lue my�s n�m�
DVD-arvioissa my�s