DVD

TNT: Encore ‚Äď Live in Milano

29.04.2019Painopiste lep√§√§ n√§in ‚Äď eik√§ oikeasti niin kovinkaan yll√§tt√§en ‚Äď vuoden 1987 Tell no Tales -pitk√§soitolla, jolta kuullaan kokonaista seitsem√§n raitaa. Kolmella siivulla edustettuina ovat vuoden 1989 Intuition ja vuoden 2004 My Religion, joten kun livell√§ on mittaa 17 raitaa, niin lopuille tallenteille ei montaa numeroa j√§√§. Eip√§ sen puoleen: yleis√∂ tuntuu saavan juuri sen mit√§ odottaakin, joten eiv√§tk√∂h√§n kaikki ole tyytyv√§isi√§ ratkaisuihin.

Harnellin ääni kantaa ongelmitta koko setin ajan, eikä mies säästele itseään vaan vetää kaikki rokkikukon temput ja numerot viihdyttäessään parhaansa mukaan kuulijoita. Seven Seas ja Intuition saavat ansaitsemansa kiitokset, mutta bändin suurin hitti, 10.000 Lovers (In One), taitaa olla jo liian pliisua kamaa italialaiselle yleisölle. Rahdun tuhdimpaa soundia edustavat Forever Shine On ja Invisible Noise tuntuvat sen sijaan kelpaavan mitä mainioimmin.

DVD:n ja CD:n muodostama paketti on kattava, mutta DVD:n ääniradoista 5.1 ei ole kovinkaan kummoisesti miksattu ja tasapainossa. Mukana ei ole mitään ekstroja.

Mika Roth
Lukukertoja: 2496
Facebook
Artistihaku
DVD-arvioissa myŲs