Levyarvio

Oasis: Stop The Clocks

***1/2-
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
Tähdet:  Muista, että keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: **1/2--

kipinahepo kommentoi 13.12.2006:
Pisteet: ***--
pakko ottaa kantaa arvostelijan Be Here Now:n mollaukseen. Mielestäni levyllä on montakin hienoa kappaletta jotka olisi hyvin kelvannut kokoelmalle, esim. my big mouth, stand by me, I hope,I think,I know, magic pie...Ei levy mikään mestariteos todellakaan ole, muttei ollenkaan niin huono kuin mitä yleisesti taidetaan luulla.
miscage kommentoi 15.12.2006:
Pisteet: ***--
Sen kummemmin tähän kokoelmaan kantaa ottamatta, on pakko tarttua pariin asiaan. Definetly Maybe on minunkin mielestäni tavallaan "yliarvostettu". Kappalemateriaali ei ole muutamia helmia "Rock N` Roll Star", "Life Forever", "Supersonic", "Slide Away" lukuunottamatta aivan niin timanttista. Tosin näistä helmistä irtoaa jo lähes pojo per biisi. Oasiksen debyytin klassikkoarvo muodostuu kuitenkin siitä kuinka kick-ass levy oli ilmestyessään. Tässä oli, ja on edelleen sitä kuuluisaa munaa. Biisinteko kuitenkin saavutti selvästi huippunsa Morning Glorylla. Levy on mielestäni yksi niistä harvoista täydellisistä rock-levyistä jotka onnistuvat oikeasti sekä kaupallisessa että taiteellisessa mielessä. Levy on täynnä ajattomia kappaleita joiden taikaa edes radioiden voimasoitto ei ole onnistunut murtamaan.

Definetly Maybe on nuoruuden vimman ja itseluottamuksen voitto, kun taas Morning Glory on se levy joka teki bändistä kuolemattoman. Vaikka tämän jälkeinen materiaali on mitä on niin näillä kahdella albumilla Oasis tekee kaiken paremmin kuin muut.

Suosittelen avoimuutta Oasiksen uudempaakin materiaalia kohtaan, sieltä löytyy hyvää kamaa, kun jättää vertailuut aloituskaksikkoon suosiolla pois.
miikaj kommentoi 16.12.2006:
Pisteet: *----
Oasiksen suurimmat saavutukset top3: hienot kulmakarvat, tahattomasti viihdyttävää öykkäröintiä, Noel Inspiral Carpetsin roudarina. Musiikillisesti täysin arvoton bändi.
JariJ kommentoi 17.12.2006:
Pisteet: ***1/2-
Hienoa kommentointia, kerrassaan! Aivan tuolle Miikan linjalle en kyllä lähtisi, mutta kyllähän Oasiksen "suurin" keksintö oli pölliä melodialinjat klassisesta 60-luvun brittipopista ja suolata ne Slade-tyyppisellä äijämeiningillä. Monelle - kuten allekirjoittaneelle - kyseinen "huijaus" meni helposti läpi parin vuoden ajan. Ja joillekin se taitaa mennä yhä. Mutta se on kyllä totta, että mitään suoranaisesti uutta Oasis ei keksinyt.
Artistihaku
Artisti

Oasis

Levyarviot

Ajankohtaista

Klassikko

Livearviot