Levyarvio

Stam1na: Raja

***1/2-
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
Tähdet:  Muista, että keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: ***1/2-

Hansu kommentoi 19.04.2008:
Pisteet: ***1/2-
Taas on meikäläinen hieman myöhässä kommentoimisen kanssa, mutta sanotaan nyt jotain.

Ensin vastaus ydinkysymykseen: Toden totta, Stam1na osoittaa taantumisen merkkejä. Ei tässä mielestäni mitään valtavan huolestuttavaa ole käynyt, ehkäpä seuraava levy on jälleen erinomainen. Täytyypä muuten mainita, että vastoin yleistä linjaa, mielestäni Stam1nan paras levy on ehdottomasti Uudet Kymmenen Käskyä.

Kommentoijana kun ei tarvitse sen kummemmin analysoida,otetaan muutama biisipoiminta: Raivokkaan nopea Hammasratas avaa levyn mainiosti, vaikka ei ihan heti avautunutkaan. Toinen hitaasti avautunut biisi oli tuo Vartijaton, jonka fiiliksiin pääsin vasta pari päivää sitten, kun ihastelin kevättä koiraa ulkoiluttaessa keskellä peltoa. Kolisikin lujaa, aluksi oli kyllä erittäin vaikeasti lähestyttävä, mutta biisi alkoi vaatimaan uudelleenkuuntelua ja palkitsi. Lääkkeen upeaa kertosäettä tuli vielä maaliskuun alun keikalla laulettua aivan täysillä mukana, mutta kovin pitkäikäinen biisi ei ole, kun enää sitä ei jaksa innostuneena kuunnella. Susi-ihmistä diggaan, samoin Muistipalapelejä, mutta sitten alkaa tulla vastaan näitä perushyviä, vaikkakin omaperäisiä ralleja, ja lopulta vastaan tulee muutama pettymys.

Eli huonojakin biisejä löytyy, ja Merestä maalle, Ristiriita tai Kadonneet kolme sanaa kaltaisia taideteoksia ei ole Rajalla yhtään. Lievä pettymys, mutta silti 3½ tähteä.
Artistihaku
Artisti

Stam1na

Levyarviot

Ajankohtaista

Livearviot