Haastattelut

Sysi & Savi – uudenlaista, rehellistä, viekasta rokkia

02.05.2016

Onko lisää videoita luvassa vastaisuudessa?

- Kyllä vain. Editoin tämän ensimmäisen musavideomme inkivääriteen voimalla villasukat jalassa. En tiedä näkyykö se toteutuksessa?

Ei ainakaan allekirjoittaneen mielestä näy, ainakaan negatiivisena voimana siis. Mitäs seuraavaksi? Onko uusi EP jo kiikarissa, vai keskityttekö kenties johonkin isompaan tuotantoon? Nähdäänkö bändiä keikoilla ja jos niin mitä on luvassa?

- Ajatuksena olisi aloittaa ensi vuoden puolella debyytin äänitykset, mutta emme kiirehdi, sillä en ole vielä valmis laittamaan ulos levyä, joka ei lopulta saavutakaan ihmisten tietoisuutta. Puheet rokin kuolemasta eivät ole vakuuttaneet minua, saahan ainoastaan kitara minutkin polvilleni. Tästä syystä haemme vahvaa pohjaa keikoilla, joita buukkaamme juuri nyt syksylle. Bändihän kannattaa tulla katsastamaan keikalle ihan jo sen takia, että meidän rumpalin nimi on Pete Horny. Ja me tarjoamme uudenlaista, rehellistä, viekasta rokkia.

Lopuksi sana on vielä vapaa, eli jos jotain jäi kertomatta niin nyt olisi sen aika.

- Vaikka emme laulaisi rakkaudesta, aurinkoisista niityistä ja iloisista pupujusseista, ei se tarkoita ettemmekö todella tavoittelisi niitä. Striimatkaa uusi EP Spotifysta tai ostakaa se fyysisenä Levykauppa Äxästä, seuratkaa meitä Facebookissa ja lähtekää keikoille. Rock 'n' roll.

Haastattelu: Mika Roth, livekuva: Sanni Niemelä, bändikuva: Heidi Lindström
Lukukertoja: 3899
Facebook
Artistihaku
Haastattelussa myös