Haastattelut

KALLOT kolisevat, korpit juhlivat

02.05.2017Yksi julkaisu luvataan varmasti vielä tälle vuodelle, mutta fyysisistä formaateista vain vinyyli ja kasetti kiinnostavat. Ja niidenkin kanssa pelaamiseen tarvittaisiin yhteistyökumppani. Lisäksi suunnitteilla on julkaisu, joka ei ole minkään sortin äänite, mutta jolle pitäisi luoda jonkinlainen soundtrack. Mutta takaisin tähän hetkeen: onko KALLOT keikkaileva yhtye - ja jos on, niin mitä estradilla on lupa odottaa ja kannattaako tunkea ihan eturiviin saakka?

Jesse: - Keikkalava on KALLOILLE se luonnollisin ympäristö ja sieltä meidät kannattaa bongata. Läheltä näkee paremmin notkeat jalkamme ja veistokselliset käsivartemme. Soittimiin ei kuitenkaan kannata koskea, koska se merkitsee lähes varmasti kuolemaa, tai ainakin vakavaa aivovauriota.

Pauli: - Keikoilla panostetaan visuaalisuuteen ja tiukkaan yhteissoittoon, joten ehdottomasti kannattaa tunkea eturiviin. Omasta puolestani voin luvata, että soittimesta ei tule osumaa, tosin rumpalina tämä lupaus on varmaan helppo pitää.

KALLOT Mikko: - Älä sano, etteikö kapula vois lentää yleisöön... Meidän tehtävä on keikoilla saada ihmiset pitämään hauskaa ja ehkä pariutumaan. Perseet vaan pyörimään ja nyrkit ilmaan. Meidän biiseihin pääsee niin helposti mukaan, että keikoilla jengi osaa jo ensimmäisellä kuulemalla laulaa mukana. HEI huudot on kyllä kans lähtenyt ihan kiitettävästi.

Jos KALLOT olisi kauhuleffa, niin sehän olisi tietysti...

Pauli: - Evil Dead, DIY-asennetta, kauhua ja kieli poskessa -meininkiä sopivassa suhteessa.

Jesse: - Sanotaan vaikka Halloween. Pienellä budjetilla ja lyhyessä ajassa tehty mestariteos - vähän niin kuin meidän EP.

Mikko: - Minä oisin odottanut, että jompikumpi ois sanonut Eastwoodin Kalpea Ratsastaja... Eihän se kauhua ole, mutta siinä on kuitenkin kostava aave, joka on teemana aika vahvasti KALLOT musiikissa läsnä.

Lopuksi sana on vielä vapaa, eli jos jotain jäi kertomatta niin nyt olisi se aika.

Jesse: - Menkää hyvät lukijat Youtubeen ja kirjoittakaa sinne "KALLOT-peli". Pelatkaa sitä ja lähettäkää videomateriaali meille.

Haastattelu: Mika Roth, kuvat: Mervi Törmänen
Lukukertoja: 4826
Facebook
Artistihaku
Haastattelussa myös