Haastattelut

Zombiet tulevat, oletko valmis rodeoon?

27.04.2015

Miika: - Toi Worrying Kind on muodostunut keikkasettimme lopetusbiisiksi rähisevän punkmaisen loppunsa ansiosta. Eyes Open on tainnut noista EP:n biiseistä eniten jengille kolista. Yleensä itse pidän eniten uudemmista biiseistä, joissa on edes hieman onnistuttu löytämään jotain uutta näkökulmaa.

Tiina: Omat suosikit ovat juuri Worrying Kind ja Dia de los muertos, ehkä Worrying Kind siksi koska siinä on henkilökohtaisimmat sanoitukset.

Zombie Rodeo työstää jo uusia kipaleita ja soundeihin on haussa lisää räkää ja muutenkin isompaa soundia. Saattaapa mukaan tulla Miikan möreämpiä vokaalejakin. Pistetään vähän kevyempää kysymystä vielä nimistä innoittuneena: miten on, nousevatko kuolleet lopulta haudoistaan ja mitä Zombie Rodeo aikoo silloin tehdä?

Miika: - Kyllä ne nousee. Me voitas tehdä vaikkapa suolasieniä ja soittaa niille keikka.

Tiina: - Eläviä kuolleita näkee joka päivä, ei tarvitse mennä kuin Prismaan shoppailemaan, niin sieltä löytyy montakin elämäänsä kyllästynyttä sielua (naurua). Ja eikös jo vanha ukko Cash aikoinaan laulanut että ”Ain´t no grave can hold my body down”... Kuolleet tulevat, oletko valmis?

Lopuksi sana on vielä vapaa, eli jos jotain on jäänyt sanomatta niin nyt olisi sen sanomisen aika...

Miika: - Kiitos haastattelusta ja arvostelun Led Zeppelin maininnasta! Koko EP kuunneltavissa esim. Soundcloudissa, Facebookissa ja yhtyeen omilla sivuilla

Kuva: Zombie Rodeo
Mika Roth
Lukukertoja: 3063
Facebook
Artistihaku
Haastattelussa myös