Haastattelut

Purified – säännöt päreiksi aggressiolla ja melodioilla kaahaten

30.10.2015

Kiekon on miksannut Mikko Herranen ja masteroinut Jaakko Virtalähde, eli aivan täysin kuplassa levyä ei sitten sentään tehty. Yhteistyö sujui kuuleman mukaan myös niin mallikkaasti, että ainakin Juuson mielestä samat herrat voisivat vastaisuudessakin jatkaa erinomaista työtään.

Neljäs kiekko on valmis, joten mitä seuraavaksi? Joko pitkäsoiton teko siintää horisontissa, vai onko luvassa seuraavaksi jotain muuta?

Pietu: - Tällä hetkellä työn alla on todella monta melkein valmista rallia, jotka yritämme saada keikka/äänityskuntoon. Luvassa on tuttua kaahausta, vieläkin väkevämmällä riffittelyllä. Pitkäsoiton tekeminen tuntuu vielä kovin kaukaiselta, mutta ei se ole tietysti mikään poissuljettu vaihtoehto.

Mikä on Purifiedin periaate/perusidea kiteytettynä yhteen lauseeseen?

Eetu: - Ryhmä hyviä ystäviä, joilla on yhteinen intohimo.

Lopuksi sana on vielä vapaa, eli jos jotain jäi kertomatta niin nyt olisi sen aika...

Pietu: - Musiikkimme on kehittynyt ajan saatossa ja siitä on tullut hyvinkin erilaista kuin normaalisti olette tottuneet metallirintamalla kuulemaan. Jos Enter Shikarin, Lamb of Godin ja Raised Fistin kaltaisten orkesterien musiikki kolahtaa, on Purified pakko laittaa kuunteluun.

Näihin (mieli)kuviin ja tunnelmiin on hyvä päättää, ja bändin edesottamuksiahan voi seurata mm. orkesterin Soundcloud ja FB -sivuilla.

Kuva: Purified
Mika Roth
Lukukertoja: 1563
Facebook
Artistihaku
Haastattelussa myös