Haastattelut

Paluu menneisyyteen, part II

18.03.2017Teitkö mitään muutoksia teksteihin, vai ovatko kaikki rivit yhä yksi yhteen?

- Yksi moka sinne jäi loppupaniikissa. Kuka löytää? Saa liput keikalle!

Alkuperäiset kappaleet tehtiin silloin kun ydintuhon uhka leijui jatkuvasti päiden päällä. Nyt tilanne on, jos ei nyt aivan sama, niin ainakin melko synkkä. Onko aika siis kypsä tällaisille päiväunimaisemmille levyille?

- Jos kuulijan tunne-elämään vedoten, sielujen manipulaatiotekniikoita käyttäen, päiväuniin vaivuttaen pääsee ohjailemaan joukkoja, tehtävä kiinnostaa. Unessa on mahdollisuus.

Rauhaa. Tästä innoittuneena: tuleeko Hei -levystö saamaan tulevaisuudessa jatkoa?

- Tribuutit on aina silloin paikallaan, kun sielu huutaa asian puolesta niin lujaa, ettei muu enää auta, on aika laulaa jonkun toisen tekemä laulu. Itseasiassa on helpottavaa välillä kääntää huomio toisten ihmisten tekemään musiikkiin. Aika täällä tuntuu keskittyvän niin kovin paljon vain omaan peilikuvaan nykyään.

Reimanin kuolemasta tulee kuluneeksi 30 vuotta. Mitä haluaisit itse merkitä jälkipolville, kun omasta kuolemastasi tulee joskus kaukaisessa tulevaisuudessa kuluneeksi 30 vuotta?

Ville Leinonen - Toivottavasti ehdin vielä ennen kuolemaani tehdä paljon musiikkia joka koskettaisi ihmisiä niinkin kaukaisen ajan päästä. Satuja tarvitaan aina.

Tullaanko Ville Leinonen näkemään estradeilla Hei taas -albumin tiimoilta, ja jos tullaan, niin kuinka materiaali tulee kääntymään livetilanteessa? Eli onko nähtävissä vain mies ja syntikka, vai iso synabändi taustalaulajineen kaikkineen?

- Aluksi soitamme promootiotilaisuuksissa, josta etenemme kohti tavoitetta, joka on tällä hetkellä ihanan tuntematon. Lavalla on Lastumäki. Siellä on Eriksson. Olen siellä minäkin. Keikoista löytää lisää asiaa Facebook-sivuilta

Ja lopuksi on vielä sana vapaa, eli jäikö jotain tuomatta esiin…

- Tilaa Hei taas kesätansseihisi. Keikkamyyjä: Alt Agency.

- Ja vielä tärkein kaikista:
Leffasuositus ydintuhon pelon iskiessä: Night of the Comet, 1984
Albumisuositus kevään 17 ahdistukseen: Ace Frehley - Solo Album, 1978
Albumisuositus kevään 17 mahtavuuteen: Blondie - Parallel Lines, 1978
Livekeikkasuositus ympäri Suomea: Joose Keskitalo & The Mystic Revelation of Teppo Repo.

Desibeli kiittää ajasta ja vinkeistä, eiköhän pistetä Blondie soimaan.

Haastattelu: Mika Roth, kuvat: Jyri Pitkänen
Lukukertoja: 5140
Facebook
Artistihaku
Haastattelussa myös