Ajankohtaista

Throat – The Hospice Remixes

02.09.2022Grant Richardsonin kipparoima Gnawed tuntuu puolestaan keskittyvän ennemminkin alkuperäisen biisin lopun hälyyn ja noiseen. Niinpä lähes seitsemästä minuutista suurin osa kuluu rosoisten äänivallien väleihin jääviin avaruuksiin, sinne jonnekin missä kaiut, särähdykset, pistot ja rusahdukset näyttelevät suurempia rooleja. Yhdessä Nolanin kanssa tässä onkin sellainen avauspari levylle, että oksat poikki ja puoli Siperiaa perään.

Norjan lahja noisen kiikkerälle pinnalle, eli Deathcrush, vie kuulijansa puolestaan hämärän klubin tanssilattioille. Siellä Hospicesta kuoriutuu alkukantainen ja alkuvoimainen rytmijysäys, jonka kerroksellisessa vyörynnässä on kiistatta omanlaistaan energiaa. Ei tätä alkuperäiseksi tunnista enää mistään riekaleesta, mutta yhtäkaikki menokengät kannattaa pitää lähettyvillä ja mieli avoimena.Mainion joukon päättäjiksi on valikoitunut Conveyer Belt, jonka käsissä Hospice ylittää peräti seitsemän minuutin haamurajan. Eikä tässä vain jäähdytellä lopun edessä, sillä entisten Sink ja Golden Lampreys -jäsenten käsissä Hospice muuntuu eteerisemmäksi, avaruudellisemmaksi ja äärettömämmäksi kokemukseksi.

Kuusi versiota, kuusi omanlaistaan raitaa ja samoista perustuksista nousevaa rakennusta, joista jokaisesta rakentuu erilainen kokonaisuus. Sanotaan että alkuperäinen on aina alkuperäinen, mutta toisinaan tekee hyvää hämmentää rajoja ja istua vain kuskattavan paikalle.

Mika Roth
Lukukertoja: 1067
Facebook
Artistihaku
Ajankohtaisissa my�s